EL CONSELL REPARTIRÀ BONS PER A UN LOT DE PRODUCTE DE MALLORCA

1687

A partir d’avui, 12 de juliol, el Consell repartirà bons per bescanviar per un lot de producte de Mallorca. L’objectiu d’aquesta nova campanya és dinamitzar el sector productiu, les cooperatives i els comerços d’economia social

Durant els propers tres mesos, el Consell de Mallorca repartirà els 4.778 bons de regal que els compradors podran canviar per un lot de vint-i-dos productes de Mallorca quan facin una despesa mínima en un dels establiments adherits. A Pollença, aquests comerços són la Cooperativa Pagesa i Agromart.

A més de dinamitzar el sector productiu, també es pretén sensibilitzar el consumidor sobre els productes mallorquins. En aquest sentit, la presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, va destacar que “es tracta de reforçar entre tots la indústria agroalimentària, productors i establiments locals, que han demostrat estar a l’alçada durant aquesta crisi i també premiar els consumidors que aposten per producte de Mallorca”.

Per la seva banda, el conseller de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local, Jaume Alzamora va valorar que els participants «són empreses clau perquè Mallorca diversifiqui la seva economia», ja que implica sector primari, agricultura ecològica, artesania i patrimoni, i empreses de transformació del seu producte.   

PUBLICITAT

El Departament de Promoció Econòmica del Consell de Mallorca ha subvencionat l’adquisició d’aquests 4.778 lots amb 825.000 euros. 

Com es poden sol·licitar els bons?

Per sol·licitar el bo, heu d’anar a aquest enllaç i emplenar el formulari. Posteriorment, entre el 25 de juliol i el 25 d’octubre, es podrà bescanviar per un lot de productes de Mallorca quan hagi fet una despesa mínima de 200 euros en una de les cooperatives, botigues del sector productiu o comerços d’economia social adherits a la campanya. 

A cada bo apareixerà la data a partir de la qual es pot recollir el lot. Per fer-ho, la persona beneficiària ha de presentar el bo, els tiquets de compra de l’establiment i el DNI.

Hi participen catorze cooperatives, vuit botigues de la Fundació Deixalles i vint-i-quatre botigues de productors (una vinoteca, un celler i 22 botigues d’Agromart). Es pot consultar la llista completa en l’enllaç https://lotproductesmallorca.cat/comercos.

Què contenen els lots?

El lot conté vint-i-dos productes elaborats a l’illa i està valorat en 153 euros. Els productes formen part de les diferents denominacions d’origen presents a Mallorca (tant d’oli com de vi), de la IGP Sobrassada de Mallorca, dels productors ecològics o professionals de l’artesania amb carta acreditada. 

– Una greixonera de test artesana d’entre 25 i 30 cm de diàmetre
– Una botella de vi de la IGP Vi de la Terra de 75 cl
– Un pot de ciurons ecològics de 350 g 
– Un pot de confitura ecològica de 250 g 
– Una sobrassada de la IGP Sobrassada de Mallorca d’entre 600 i 800 g 
– Un paquet de neules artesanes de 150 g 
– Una botella d’herbes artesanes de 70 cl 
– Una pedra de sabó artesà de 90 g 
– Un bossa de roba de tela de llengües artesana de 39 x 40 cm 
– Una botella de vi de la DO Pla i Llevant de 75 cl 
– Una botella de vi de la DO Binissalem de 75 cl 
– Una bossa d’ametles de la IGP Ametlla de Mallorca de 500 g 
– Una botella d’oli de la DO Oli de Mallorca de 500 ml 
– Un siurell 
– Un pot de salsa de garrova ecològica de 350 g 
– Un pot de flor de sal ecològica de 50 g
– Un pot d’olives de la DO Oli de Mallorca de 200 g 
– Un producte ecològic derivat de la tomàtiga de ramellet mallorquina 
– Un paquet de galetes artesanes de 250 g 
– Un formatge artesà de 350 g
– Una botella de salsa coenta artesana de 100 ml o de confitura artesana de 400 g 
– Un gató d’ametla de l’Associació de Forners i Pastissers Artesans de Mallorca de 500 g

PUBLICITAT