EL CONFINAMENT A TRAVÉS DE L’ULL FOTOGRÀFIC DE: HANS MONHEIM

599
Sobreviure. Foto: Hans Monheim.

Aquesta setmana hem convidat diferents fotògrafs pollencins, perquè mostrin com veuen o com viuen el confinament per fer front a la malaltia del coronavirus, quin sentit li troben o quina lectura en fan d’aquests dies tancats a casa.  

Més enllà del tema, no hem posat cap límit. Ens interessa mostrar la particular mirada d’uns homes i d’unes dones que enquandren un instant de vida dins l’espai d’una fotografia. Aquestes instantànies, tanmateix, reflexen no només un punt de vista, sinó que transmeten dosis d’una realitat compartida, d’emocions, de vivències, de detalls… 

Hans Monheim

Ahir va mostrar el seu confinament, Llorenç Llobera. Avui és el torn de Hans Monheim qui ofereix una creació artística o una recreació temàtica de fotografies del seu immens arxiu. El mar és presenta a una part important d’aquesta selecció de fotografies confinades, però també hi ha una mirada espiritual que evoca la Setmana Santa que es va viure en ple confinament i una social que planteja qüestions com l’exclusió social o la soledat. 

Exclusió social. Foto: Hans Monheim,
Una oració per a Pollença. Foto: Hans Monheim.
El temps… se me’n va. Foto: Hans Monheim.
Sobreviure. Foto: Hans Monheim.
La soledat.

Nascut a Aquisgrà (Alemanya), Hans Monheim resideix al Moll des de fa més de 45 anys. Fotògraf professional i viatger. Després de visitar gairebé tot el món, per no dir tot, fa més de quatre dècades que ell i la seva dona Sylvie varen triar ser pollencins.

PUBLICITAT

Apassionat de la imatge, Hans Monheim fa tot tipus de fotografia: aèria, retrat, paisatge… i, per suposat, fotografies dels nombrosos països que ha visitat. Tot plegat ho podeu veure als seus perfils de les xarxes socials. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT
TOT MARCO digital
PUBLICITAT