EL CONCERT DE LA FIRA, VA DE MUSICALS

232

El Concert de la Fira que la Banda de Música de Pollença oferirà el proper dissabte 13 de novembre, a les 21 hores, a la Parròquia de la Mare de Déu dels Àngels, “va de musicals”, per dir-ho en paraules del secretari de la formació, Mateu Vila.

L’aforament és limitat i sembla que queden poques entrades. En qualsevol cas, es poden recollir a can Llobera. Per accedir a la Parròquia, serà oblitagori usar la mascareta.

Patrocinat per Colonya, el Concert de la Fira tradicionalment es feia a l’església de Monti-Sion, “però es va decidir fer-lo a la Parròquia, ja que està al centre del poble i té fàcil accés per a tothom; sobretot per aquelles persones amb mobilitat reduïda que pot accedir-hi a través del carrer del Temple com a novetat de la pandèmia”, explica Vila.

Pel que fa al repertori, la Banda de Música ha fet una selecció de musicals de temps recents, alguns més moderns que els altres. Durant els 70 minuts que durarà el Concert de la Fira, interpretarà temes de Wizard Of Oz, West Side Story, My Fair Lady, Phantom of the Opera, Les Miserables, La La Land i The Lion King, arranjats per la pròpia Banda de Música.

PUBLICITAT
PUBLICITAT