EL CLUB DE BÀSQUET EU MOLL DONA 8.000 EUROS A CINC ASSOCIACIONS BENÈFIQUES DE POLLENÇA

772

El club de bàsquet Eu Moll es dissol definitivament, i dona tot el seu romanent de tresoreria -8.000 euros- a les associacions pollencines Prodis, Afama, AECC, Rebost Solidari i Arrels Marines. Cal recordar que durant el 2020, durant els moments més complicats de la pandèmia, el club de bàsquet Eu Moll ja va donar als serveis socials de l’Ajuntament i a les monges dels Sagrats Cors queviures per valor de 1.000 euros.

Aquesta mateixa setmana l’actual directiva, formada per Jaume Rayó, Ignasi Borràs, Maria Castelló, Rafel Moll i Andreu Crespí (president, vicepresident, secretaria, tresorer i vocal respectivament) procediran a dissoldre definitivament el club. El 2017, darrer any en que compta amb equips propis de bàsquet, el club va acordar amb el club de bàsquet Pollença la cessió de tot els seus jugadors amb la finalitat de crear un club més competitiu. Des de llavores el club pràcticament no ha tingut activitat, tot i que encara conservava un romanent de tresoreria que és el que ara ha donat a les entitats solidàries.

Es va fundar l’any 2001 i durant aquest 20 anys d’història, el club ha comptat amb equips en bona part de les categories de l’illa i, fins i tot, s’han arribat a guanyar títols en alguna d’aquestes categories. Els jugadors també han realitzat diversos viatges a la peninsula i el seu millor any el club va arribar a tenir 11 equips en actiu.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT