El Club de Bàdminton Pollença viu un dels seus millors moments

71

Aquest dissabte 05 de novembre, el Club de Bàminton Pollença va viure un dels seus millors moments. I és que, per una part, mai no havien disputat una final totalment pollencina fora de Mallorca i, per altra, l’Or de la parella de dobles femenins.

Després de no perdre ni un sol partit a la fase de grups, les jugadores Paula i Laia varen accedir a la final; una final que va esser meravellossa i que demostrà l’hegemonia del Club Bàdminton Pollença a les Illes Balears, en la categoria sub 13.

L’alcudienca Laia Mendez i la pollencina Paula Payeres no contentes amb la final individual, també va enorgullir el Club en endur-se’n l’Or a la categoria de dobles femenins i disputant la final amb els seus companys de dobles mixtos.

Tot plegat, el Club de Bàdminton va viure “un dia històric”, la qual cosa demostra tota la feina i hores d’entrenaments per arribar a aquesta meta.

PUBLICITAT

Els resultats varen esser:

4 Medalles de Or. Dobles Femenins, Dobles mixtes e Individual Femeni sub 13

2 Medalles de Plata Dobles Mixtes e individual femeni sub 13

1 Medalla de Bronze Dobles Mixtes sub 15

Desde el Club manifesten que estan “molt orgullosos de les nostres jugadores” i anuncien que “seguirem fent feina per seguir donant alegries als pares, mares i tota l’aficció del Club Bàdminton Pollença”.

PUBLICITAT