EL CIRC BOVER TRIA EL MOLL PER INAUGURAR “CIRC A LA FRESCA” I CELEBRAR EL 15è ANIVERSARI

581

El Circ Bover ha triat el Port de Pollença per iniciar la gira de 2020, amb la qual celebra el 15è aniversari. Amb “Circ a la fresca”, un espectacle totalment inèdit, el Circ Bover assegura que és “com una vacuna que ho cura tot, ens farà oblidar les penes i mirar cap a un futur ple d’esperança i harmonia”.

Amb la intenció de “retornar l’alegria als pobles de tot Mallorca després d’aquests mesos de dur confinament”, Circ a la fresca del Circ Bover està concebut a partir de la normativa de seguretat sanitària per fer front a la covid-19.

L’activitat es realitzarà el proper divendres 29 de maig, en tres torns: a les 11’30 hores, a les 18’30 hores i a les 20 hores, a la plaça Miquel Capllonch del Port de Pollença. No hi haurà carpa i l’espai estarà delimitat, però obert a l’aire lliure i es garantirà la distància mínima entre persones. Es complirà amb els aforaments màxims, comptarà amb mecanismes per evitar aglomeracions i s’assegurarà la higiene i desinfecció entre funcions. Per tot plegat, és indispensable reservar al 689 952 903.

Circ a la fresca voltarà des del Port de Pollença per tot Mallorca, “recreant a cel obert el circ de tota la vida, respectant el simbolisme d’aquest, amb un espectacle divers, divertit i original, amb la música en directe i que comptarà amb una selecció d’artistes mallorquins que ens han acompanyat durant aquest llarg camí”.

PUBLICITAT

“El públic es submergirà en un espai màgic per a viatjar als orígens del circ tradicional amb una troupe d’artistes que no ens deixaran de sorprendre amb les seves increïbles habilitats compartides amb molt d’humor i entusiasme, factors que tanta falta fan després del llarg confinament que hem viscut aquests darrers mesos”, han explicat.

Segons l’experiència pròpia de la companyia, “en moments difícils el circ és la millor manera de fer arribar l’alegria i la il·lusió a les nostres places, i d’inspirar que el futur pot ser millor i més màgic”.

La companyia Circ Bover preparava una gira amb la seva carpa amb motiu del 15 aniversari, però la crisi del coronavirus els ha fet canviar d’estratègia per adaptar el pojecte a la nova situació. A l’hora que recorden que, el circ és “un sector altament vulnerable”, motiu pel qual programant circ els ajuntaments ajuden als artistes a reposar-se d’aquesta adversitat.

En unes declaracions del director del Circ Bover, Tià Jordà, al Diario de Mallorca del passat dia 5 de maig, comentava que el primer espectacle, que s’havia de fer dins una carpa amb capacitat per a dues-centes persones, durava prop de dues hores. “L’aforament es reduirà moltíssim, creiem que podran entrar una seixantena de persones, per això hem preparat passis més curts, de manera que en puguem fer dos o tres en un capvespre i més gent pugui disfrutar del circ”.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT