EL CINE-CLUB ACOMIADARÀ EL 2021 AMB EL VIENTRE DEL MAR, EL FILM AMB QUÈ SUSY GÓMEZ FA EL SALT AL CINEMA

176
Fotograma de La ruleta de la fortuna y la fantasia que avui es projectarà al Club.

Les sessions de cinema que cada dijous acull el Club Pollença acomiadaran el 2021 amb la projecció del film El vientre del mar del mallorquí Agustí Villaronga, una pel·lícula amb què l’artista pollencina Susy Gómez fa el salt al cinema com a directora artística i també com responsable de vestuari.

El vientre del mar és un drama basat en fets reals que es podrà veure el 30 de desembre, a les 20’30 hores, al Club Pollença.

I si aquest drama amb presència pollencina tancarà la cartellera de desembre al Club, demà, 2 de desembre, a les 20’30 hores, es podrà veure el film francès La ruleta de la fortuna y la fantasia del director Ryûsuke Hamaguchi; una de les millors pel·lícules de ficció de 2021.

El dijous 9 de desembre, a les 20’30 hores, es projectarà la pel·lícula Entre rosas una delicada comèdia francesa dirigida per Pierre Drouard.

PUBLICITAT
Fotograma d’Entre rosas.

El dijous 16 de desembre, a les 20’30 hores, es projectarà Un espiritu burlón, l’adaptació de la comèdia clàssica de Noël Coward que n’ha fet Edward Hall.

Fotograma del film Un espiritu burlón.

I el dijous 23 de desembre, a les 20’30 hores, es projectarà el film alemany La puerta de al lado, una comèdia negra dirigida per Daniel Brühl.

Fotograma de La puerta de al lado.
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT