EL CICLISTA MIQUEL VALLS FITXA AMB L’EQUIP CONTINENTAL

338

El ciclista pollencí Miquel Valls ha fitxat amb l’equip Manuela Fundación Continental, amb la qual cosa passa a la competició professional.

A través de les xarxes socials, el Manuela Fundación Continental destacava el ciclista pollencí tot recordant que Miquel Valls “ens va regalar una de les carreres més emocionants de la Copa d’Espanya 2021 a Aiztondo fent una colcada en solitari que quedarà a la retina de molts aficionats. Al final no va poder guanyar per poc però li va valer un magnífic segon lloc i el respecte de l’escamot”. A l’hora que destaquen que “estam encantats de tenir un autèntic lluitador entre les nostres files de l’equip Continental, ja que és l’estil que ens agrada a Manuela Fundación”.

A principis de novembre, es va anunciar que Manuela Fundación Continental s’havia convertit de manera oficial en un equip de la Unió Ciclista Internacional (UCI= de ciclisme després de completar tota la burocràcia amb la Real Federación Española de Ciclismo (RFEC) i amb la UCI, amb la qual cosa pot emprendre la competició ciclista professinal.

A més de Miquel Valls, el Manuela Fundación Continental compta amb corredors com Vicente Hernaiz Santamaría, Raúl Rota Rus, Daniel Jiménez, Joan Bennassar, Francisco Casaus Medina, Eduardo Pérez Landaluce, Erik Martorell, Isaac Cantón, Santiago Mesa i Franklin Chacón. A més a més, negocia amb altres ciclistes amb l’objectiu de “conformar una plantilla molt equilibrada” per participar en les competicions de 2022.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

També et pot interessar