El cicle Música i Patrimoni continua aquest cap de setmana

253

El cicle “Música i Patrimoni” que començà el dia de Tots Sants amb el Rèquiem de Mozart, continua aquest cap de setmana amb altres dos concerts.

Demà, divendres 4 de novembre, a les 20’30 hores, a la Parròquia de Pollença, l’Orquestra Laudeta dirigida per Xisco Amengual oferirà el concert “El Classicisme Austríac”, amb la jove Marina Landa com a solista interpretaran el concert per a fagot i orquestra en Si bemoll Major de Mozart. I, a continuació, tocaran la 5a. simfonia en Si bemoll Major de Schubert.

Per altra banda, demà passat, dissabte 5 de novembre, a les 20’30 hores, a l’Església de Sant Jordi, serà la coral femenina Encantades d’Eivissa qui, dirigides per Jordí Martí, oferiran un recital coral.

La coral femenina Encantades es va formar l’any 2016 gràcies a una idea impulsada per la coneguda soprano Isabel Albadalejo, que a més a més va ser la seva directora durant un temps. Des d’aleshores, han estat dirigides per altres mestres com el compositor valencià establert a Eivissa Frank J. Cogollos o la russa Elena Prokhorova.

PUBLICITAT

Des dels seus orígens interpreten un repertori molt eclèctic amb peces de Pau Casals, Zoltan Kódaly o també actuals d?Eric Whitacre o Eva Ugalde.

PUBLICITAT