EL CB COLONYA POLLENÇA PRESENTA ELS EQUIPS D’AQUESTA TEMPORADA

465

Avui, divendres 27 de novembre, a les 18’30 hores, al Pavelló Municipal de Pollença, el Club de Bàsquet Colonya Pollença presenta els equips d’aquesta temporada 2015/16. Tots i cada un dels equips de les diferents categories, així com també de l’Escoleta, acompanyats d’entrenadors i directiva, es presentaran al públic pollencí.
A continuació, cap allà les 20’30 hores, hi haurà un partit de bàsquet amb els equips de la categoria sènior masculí que enfrontarà el CB Colonya Pollença i el Llucmajor.
Per altra banda, es donarà a conèixer una nova activitat impulsada des del CB Colonya Pollença que consisteix en facilitar un monitor a aquells nins i nines que vulguin aproximar-se al bàsquet. Per això, cada dilluns, dimarts i dijous entre les 16’30 hores i les 19 hores, un entrenador del CB Colonya Pollença estarà a disposició dels infants que vagin a jugar a bàsquet a les pistes exteriors del Poliesportiu municipal. D’aquesta manera, els nins i nines es podran iniciar al bàsquet sense compromisos i a l’hora que millor els vagi dins els horaris fixats.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT