EL BATALLÓ FEMENÍ ES MOBILITZA PER NO QUEDAR A L’OBLID

587

El col·lectiu feminista Mala Pècora de Pollença convoca una reunió amb l’objectiu de constituir una Comissió del Batalló Femení del simulacre de la Patrona a fi que no torni quedar a l’oblid.

Aquesta reunió serà demà, divendres 23 de juliol, a les 10 hores, als Jardins del Convent. L’objectiu, com s’ha dit, és crear una Comissió del Batalló Femení independent del col·lectiu Mala Pècroa que impulsà la proposta el 2019, primera vegada en què les dones tornaren tenir un paper actiu al Simulacre, un paper que ja havien tengut als inicis d’aquesta tradició com bé va descriure l’escriptor pollencí Ramon Picó i Campama (primer lliurament, segon lliurament, tercer lliurament, quart lliurament i cinquè lliurament).

La idea és de tenir un òrgan indpendent, perquè les pollencines que vulguin puguin coordinar els detalls del Simulacre com la barrera, l’envestida, els horaris i la reserva d’esapi, així com també la coordinació amb els càrrecs, amb la Comissió de festes…

Per suposat, més enllà dels detalls, hi ha la continuïtat del batalló femení, perquè “la participació activa de les pollencines no torni quedar oblidada”, senyalen.

PUBLICITAT

Per tot plegat, si teniu il·lusió, ganes de tenir una veu al Simulacre i força perquè aquest projecte continuï, ja ho sabeu: demà, divendres 23 de juliol, a les 19 hores, als Jardins del Convent, vos esperen.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT