El 2024 torna la Mitja Marató Pollença després de suspensió de darrera hora de l’edició d’enguany

376
Cartell de la Mitja Marató que no es va celebrar

Després del mal gust de boca que va deixar l’anulació de la Mitja Marató d’enguany a causa de la manca d’efectius de la Policia Local per regular el tràfic, semblava que aquesta cursa que feia 14 anys que es celebrava havia arribat a la seva fi. Afortunadament per tots els afeccionats a córrer de l’illa, no ha estat així i la Mitja Marató Pollença 2024 ja està programada pel 7 d’abril. Així ho ha afirmat el regidor d’Esports, Mateu Tugores.

Cal recordar que la suspensió de la cursa d’enguany es va produir quan quedaven poc més de dues setmanes per a la seva celebració i que ja hi havia corredors inscrits, alguns d’ells amb bitllet d’avió per venir de la península o d’altres punts d’Europa. A més, el motiu de la suspensió fou aliè a l’organització, ja que es tractà d’una desavinença entre la Policia Local i l’Ajuntament per qüestions salarials. Aquest fet va desanimar molt els organitzadors, que duen anys fent feina de valent per a que la cursa surti endavant cada any.

Explica Tugores que finalment hi ha hagut acord amb l’Associació Mitja Marató i que la cursa ja està inscrita i tots els tràmits legals fets. A més, el regidor afirma que el problema que va haver-hi l’any passat ja no es pot tornar produir. “Ara queda encara molta feina per fer, com per exemple tancar tots els patrocinadors, tot i que els principals ja els tenim”, ha afegit Tugores. I és que sembla que l’empresa ADALMO tornarà a ser el patrocinador principal de la cursa.

L’anunci de la cursa ja es pot trobar a Elitechip.net i a la web oficial de la cursa www.mitjamaratopollensa.net, tot i que encara no s’han obert les inscripcions. A aquesta nova a edició tornarà a haver-hi tres distàncies: la mitja marató, el 10 km i 5 km.

PUBLICITAT

La Mitja Marató Pollença 2024 ja és una realitat i els afeccionats a córrer de l’illa ja poden començar a preparar-se per a una cursa que promet ser un èxit.

PUBLICITAT