EDUCACIÓ INVERTIRÀ MÉS DE 218. 000 EUROS EN MILLORAR EL CEIP PORT DE POLLENÇA

435

Pocs mesos després de la visita del conseller d’Educació i Formació Professional, el pollencí Martí X. March, la Conselleria acaba de publicar a la Plataforma de contractació del sector públic del Ministeri d’Hisenda i Funció Pública la licitació del projecte de millora del CEIP Port de Pollença. Aquest projecte que contempla la millora d’accessibilitat i protecció contra incendis del centre surt a licitació per un total de 218.105 euros i un termini d’execució de 4 mesos.

Aquesta actuació acabarà amb les barreres arquitectòniques i beneficiarà als 207 alumnes que té el centre i, als de futur.

Millora de l’accessibilitat del CEIP Port de Pollença

Amb un pressupost de més de 218 mil euros, l’obra surt a licitació amb un termini d’execució de 4 mesos.

PUBLICITAT

El projecte contempla les següents actuacions:

  • Construcció d’un ascensor per garantir la circulació vertical.
  •  Substituir per mecanismes de palanca la quasi totalitat de les portes interiors de l’edifici principal del centre.
  • Substitució de l’eixataria dels banys adaptats del porxo exterior.
  • Col·locació d’un arrambador a les rampes i escales d’accés exteriors, a l’edifici principal des del carrer i les d’accés al gimnàs.
  • Instar a l’Ajuntament a pintar una plaça accessible arran del portal d’accés a l’aparcament del centre.
  • Punts d’evacuació de l’edifici principal: Si bé en planta baixa es disposa dels dos punts d’evacuació necessaris, en planta primera no és així. Es planteja la construcció d’un nucli d’escala annex a l’edificació principal (que s’aprofita per instal·lar-hi l’ascensor abans esmentat).

Una vegada publicada, totes les empreses interessades poden presentar-se al procés de licitació.

Aquesta actuació de més de 218 mil euros, és una de les obres previstes en el Pla d’Infraestructures Educatives 2016-2023 per a totes les Illes Balears que pretén respondre de manera ordenada i objectiva a les necessitats estructurals que presenten els centres educatius de les Balears.

PUBLICITAT
PUBLICITAT