DUES NOVES ALTES PER CORONAVIRUS

413

Des del Centre de Salut de Pollença, informen que ahir, dilluns 6 de setembre, no es va diagnosticar cap contagi de covid-19 i es donaren dues altes. Per tant, al municipi, hi ha 3 casos actius per infecció de SARS-CoV-2.

Aquestes xifres corresponen als casos que segueixen al Pac. Això vol dir que, entre d’altres mesures, des del Centre de Salut, se’ls crida cada 48 hores per saber la seva evolució. Aquests positius poden haver estat detectats amb les proves PCR i tests d’antígens realitzats al mateix centre o a clíniques privades.

Les dades de la Conselleria

Segons les dades que aporta la Conselleria de Salut, la incidència al municipi durant els darrers 7 dies ha estat de 5 casos d’infecció per SARS-CoV-2, mentre que la incidència a 14 dies, de 21 casos. Per tant, la incidència acumulada a 7 dies és de 30 casos per cada 100.000 habitants, mentre que la incidència acumulada a 14 dies és de 126’1 casos per 100.000 habitants.

Segons la mateixa Conselleria, al municipi de Pollença i des que es va declarar la pandèmia, hi ha hagut 1.031 casos de coronavirus.

PUBLICITAT

Sense limitacions

Degut a la millora de la situació epidemiològica i assistencial, la Conselleria de Salut i Consum eliminat les limitacions nocturnes a les trobades socials i familiars entre no convivents a Mallorca. Per tant, Mallorca, Menorca i Formentera queden sense restriccions nocturnes. A l’illa d’Eivissa, però, es manté el toc de queda entre les 2 a les 6 de la matinada.

Pel que fa a l’ocupació màxima de les taules d’establiments d’entreteniment, restauració i oci nocturn que estableix el Pla Consolidat de Mesures de Prevenció, Contenció i Coordinació per Fer Front a la Crisi Sanitària Ocasionada per la COVID-19, es manté en 8 persones als interiors i de 12 persones als exteriors.  

Les dades epidemiològiques a dia 3 de setembre que recull la resolució dictada pel Govern de les illes Balears per relaxar les mesures, indiquen que la incidència acumulada a 14 dies per cada 100.000 habitants era de 251 a Mallorca; de 179,8 a Menorca; de 387,9 a Eivissa i de 268,8 a Formentera.

Pel que fa a la situació assistencial, a Mallorca, l’ocupació de llits crítics era del 19,37 %, mentre que l’ocupació de planta era del 4,05 %; a Menorca, l’ocupació de les UCI era de 3,7 % i la dels llits de planta era del 2,42 %, i a l’Àrea de Salut d’Eivissa i Formentera, l’ocupació dels llits crítics era del 13,11% i dels llits de planta, del 12,76 %.

El 13 de setembre, la Conselleria de Salut i Consum revisarà les mesures de contenció de la covid-19 en funció de la situació sanitària dels propers dies..

PUBLICITAT