DUES JUGADORES DEL CLUB BÀDMINTON POLLENÇA DISPUTEN EL CAMPIONAT DE BALEARS

141
Les jugadores del Club Bàdminton Pollença Antia i Paula. Foto: CB Pollença

Dues jugadores del Club Bàdminton Pollença, na Paula i l’alcudienca Antia, han jugat aquest cap de setmana les finals de bàdminton escolar de Balears a Eivissa.

Expliquen del club que na Paula va fer uns bons partits, però no va poder superar la ronda inicial tot i guanyar el seu primer partit individual. A dobles varen estar a punt de la victòria, guanyant un set a les finalistes del torneig. Una experiència que segur servirà a Paula de cara a properes cites, ja que cal recordar que ha estat la més jove de tota l’expedició mallorquina amb diferència.

Jugadors del Campionat de Balears de bàdminton escolar

Per altra banda, l’alcudienca Antia, els anys d’experiència i la seva edat més adulta li serviren per proclamar-se tercera a l’individual femení, fet que la situa a la reserva per si una de les dues primeres seleccionades no poden jugar el campionat d’Espanya, que es disputarà el mes que ve.

Després de l’esforç va arribar la celebració entre companys

L’entrenadora Adriana ha declarat que està molt contenta amb les seves jugadores i que afegiran una marxa més aquest estiu per preparar-les bé de cara al final de temporada.

PUBLICITAT

Des del club, recorden que diumenge dia 29 es jugarà a Pollença el torneig anual de l’Associació 31 de maig, que després de 2 anys de no poder celebrar-lo, enguany es jugarà al Mòdul I del pavelló de Pollença. El Club Bàdminton Pollença convida a tots els pollencins a assistir al torneig i a gaudir d’un bon bàdminton a nivell pollencí.

PUBLICITAT