DUES ALTES DEIXEN EN QUINZE ELS CASOS DE CORONAVIRUS ACTIUS

212

Des del Centre de Salut de Pollença, informen que ahir, dijous 21 d’octubre, no es detectà cap nou contagi per SARS-CoV-2 i es donaren dues altes. Per tant, Pollença té quinze casos actius.

Aquestes xifres corresponen als casos que segueixen al Pac. Això vol dir que, entre d’altres mesures, des del Centre de Salut, se’ls crida cada 48 hores per saber la seva evolució. Aquests positius poden haver estat detectats amb les proves PCR i tests d’antígens realitzats al mateix centre o a clíniques privades.

Les dades de la Conselleria

Segons les dades que aporta la Conselleria de Salut, la incidència al municipi durant els darrers 7 dies ha estat de 16 casos d’infecció per SARS-CoV-2, mentre que la incidència a 14 dies, de 35 casos. Per tant, la incidència acumulada a 7 dies és de 96’1 casos per cada 100.000 habitants, mentre que la incidència acumulada a 14 dies és de 210’1 casos per 100.000 habitants.

Segons la mateixa Conselleria, al municipi de Pollença i des que es va declarar la pandèmia, hi ha hagut 1.124 casos de coronavirus.

PUBLICITAT

Torna la normalitat a ports i aeoports

Aquest matí el Govern de les illes Balears ha fet públic que, a partir de l’1 de novembre, torna la normalitat als ports i aeroports. O sigui que totes aquelles persones que arribin a les Illes Balears no hauran de passar cap control sanitari tal i com es va avançar fa unes setmanes.

PUBLICITAT
PUBLICITAT