UN, DOS, TRES… SUS: COMENCEN LES ELECCIONS DEL 26-M

89

Avui, diumenge 26 de maig, entre les 9 i les 20 hores, fins a 11.858 electors poden votar als set col·legis electorals del municipi de Pollença, on estan convocats a distints comicis (municipals, insulars, les autonòmics o les europeus).

Els sufragis es recullen a les vuit meses repartides als set col·legis electorals. Tres de les meses electorals són al Port (dues a l’edifici Miquel Capllonch i una al Saló Parroquial) i cinc a Pollença (Ajuntament, Casa Consistorial, Can Llobera, Club Pollença i Convent). A cada un dels punts habilitats per votar, hi ha quatre urnes, una per a cada un dels comicis que conflueixen en aquest superdiumenge 26-M en què s’elegeixen els representants a l’Ajuntament, al Consell de Mallorca, al Govern de les illes Balears i al Parlament Europeu.

En la mesura del possible, puntinformatiu.cat farà un seguiment de la jornada aportant dades de participació a les 14, a les 18 i a les 20 hores, possibles incidències i recompte de les municipals. En l’edició de paper de PUNT iNFORMATIU, que sortirà aquest dimecres 29 de maig, trobareu la informació relativa als resultats obtinguts a Pollença a les eleccions insulars, autonòmiques i europees, i per suposat, una anàlisi més profunda dels resultats de les municipals d’aquest 26-M.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT