DOS PRESUMPTES NARCOTRAFICANTS DE NOU A PRESÓ I UN DETINGUT PER ROBATORIS A CASES

1761

El jutjat d’Inca ha ordenat que tornin a tancar dos dels presumptes narcotraficants que foren detinguts el 20 de juliol a una operació antidroga de la Guàrdia Civil al Port de Pollença. A aquesta batuda, que va tenir lloc a un domicili del carrer Xaloc a una habitació d’un hostal al carrer Magallanes i a una finca, es detingueren 8 persones, 7 foren imputades i 4 d’elles ingressaren a la presó. Aquestes 4 persones, una dona, els seus dos fills i un altre home, varen estar un mes en presó preventiva, fins que l’Audiència Provincial de Palma va acceptar un recurs de la defensa al qual argumentaven que la quantitat de droga intervinguda no era significativa.

La jutge que dirigeix la investigació, va invalidar l’auto de l’Audiència Provincial i el passat dimecres va enviar a declarar els detinguts. Posteriorment va tornar a enviar a la presó a dos d’ells i va imposar fiances per als altres dos (els dos fills) de 3000 euros.

Detingut el presumpte autor dels robatoris a habitatges

D’altra banda la Guàrdia Civil va detenir el dissabte vespre un jove com presumpte autor de diversos robatoris a domicilis de Pollença i el Port.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT