DOS NOUS POSITIUS PER CORONAVIRUS, DUES ALTES

320

Des del Centre de Salut de Pollença informen que, ahir 1 de desembre, es detectaren dos nous contagis de coronavirus i es donaren dues altes. Per tant, ara mateix, al municipi de Pollença, els casos actius per infecció de SARS-CoV-2 es manté en 31.

Aquestes xifres corresponen als casos que segueixen al PAC. Això vol dir que, entre d’altres mesures, des del Centre de Salut, se’ls crida cada 48 hores per saber la seva evolució. Aquests positius poden haver estat detectats amb les proves PCR i tests d’antígens realitzats al mateix centre o a clíniques privades.

Les dades de la Conselleria

La incidència al municipi de Pollença durant els darrers 7 dies ha estat de 22 casos d’infecció per SARS-CoV-2, mentre que la incidència a 14 dies, de 27 casos. Per tant, la incidència acumulada a 7 dies és de 132’1 casos per cada 100.000 habitants, mentre que la incidència acumulada a 14 dies és de 162’1 casos per 100.000 habitants.

Segons la mateixa Conselleria, al municipi de Pollença i des que es va declarar la pandèmia, hi ha hagut 1.163 casos de coronavirus.

PUBLICITAT

Vacunació menors

El ministre de Sanitat alemany, Jens Spahn, ha anunciat que la Unió Europea es prepara per començar a vacunar contra la covid-19 els infants de 5 a 11 anys. De fet Spahn, ha fixat l’inici de la campanya d’immunització al 13 de desembre.

Fa unes setmanes l’Agència Europea de Medicaments (EMA) va avalar la vacuna de BioNTech i Pfizer per als infants d’entre 5 i 11 anys. A aquest col·lectiu, els inocularan una dosi inferior a la que han administrat els infants de 12 anys. Concretament, els inocularan 10 micrograms en comptes de 30 micograms.

Com amb els adults, als infants de 5 a 11 anys, se’ls inocularà amb el mateix sistema de dues dosis injectades al braç amb tres setmanes de diferència.

PUBLICITAT
PUBLICITAT