DOS NOUS CASOS DE CORONAVIRUS AMB EL CAP DE SETMANA

461

Des del Centre de Salut de Pollença informen que durant aquest cap de setmana han detectat dos nous contagis de coronavirus i no han donat cap alta. Per tant, ara mateix, al municipi de Pollença, els casos actius per infecció de SARS-CoV-2 pugen a cinc.

Aquestes xifres corresponen als casos que segueixen al PAC. Això vol dir que, entre d’altres mesures, des del Centre de Salut, se’ls crida cada 48 hores per saber la seva evolució. Aquests positius poden haver estat detectats amb les proves PCR i tests d’antígens realitzats al mateix centre o a clíniques privades.

Les dades de la Conselleria

La incidència al municipi de Pollença durant els darrers 7 dies ha estat de 4 casos d’infecció per SARS-CoV-2, mentre que la incidència a 14 dies, de 7 casos. Per tant, la incidència acumulada a 7 dies és de 24 casos per cada 100.000 habitants, mentre que la incidència acumulada a 14 dies és de 42 casos per 100.000 habitants.

Segons la mateixa Conselleria, al municipi de Pollença i des que es va declarar la pandèmia, hi ha hagut 1.137 casos de coronavirus.

PUBLICITAT
TOT MARCO digital
PUBLICITAT