DOS INCENDIS EN UN DIA

662

Avui 25 de juny, els bombers han hagut d’intervenir en dos incendis diferents declarats al municipi. Per una banda a l’alba s’ha incendiat una furgoneta al Port de Pollença. D’altra, sobre les 13 hores s’ha declarat un nou incendi a una finca del camí de Cuxach a la Font.

A aquest segon incendi, tot i ser de poca importancia, ha requerit la intervenció i dels Bombers de Mallorca, de Protecció Civil i la Policia Local. Principalment s’ha cremat una part petita d’una nau agrícola i una zona d’herba seca. La causa sembla que ha estat una crema controlada de rama, que s’ha descontrolat. Per aquest motiu la Policia Local demana prudència amb temperatures altes i avisa que per realitzar una crema controlada a un terreny situat a menys de 500 metres de zona forestal es necessita autorització de la Conselleria.

Pel que fa a l’incendi d’aquesta matinada al Moll, els veïns de Can Singala s’han aixecat avui amb un bon ensurt. Coincidint amb la primera claror del dia, una furgoneta aparcada al carrer Llorenç Riber -carrer que discorr paral·lel al mur de la Base-, s’ha incendiat per causes desconegudes.

Els primers a intervenir han estat quatre quatre militars i un camió del servei de defensa química i contra incendis de l’Aeròdrom Militar, “de la qual cosa ens en sentim molt satisfets de donar suport als diferents serveis del nostre municipi”, han indicat fonts de la Base.

PUBLICITAT

Ben aviat, han fet acte de presència la Policia local de Pollença i Protecció Civil, que han comprovat que no hi havia ningú a l’interior del vehicle i han sufocat el foc fins a l’arribada dels Bombers de Mallorca del parc d’Alcúdia.

L’incendi no ha provocat danys als edificis ni a altres vehicles. Tot i això s’ha hagut de moure un altre vehicle proper per evitar danys.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
TOT MARCO digital
PUBLICITAT