DOS INCENDIS AFECTEN UN FORN I UN HOTEL DEL MUNICIPI POLLENÇA

4609

aparthotel-mar-senses-puerto-de-pollensaDos incendis que han requerit la intervenció dels Bombers de Mallorca s’han declarat avui vespre al municipi de Pollença. El primer d’ells ha succeït a l’hotel Mar Senses, situat al carrer Formentor del Port de Pollença. El foc, que ha començat devers les 21:00 i s’ha donat per extingit a les 23:00, ha afectat un magatzem amb tovalloles situat al soterrani de l’edifici. Tot i que les flames no s’han propagat més enllà, el fum ha obligat a desallotjar momentàniament la primera planta de l’hotel. D’altre banda el director l’hotel ha hagut de ser atès al mateix lloc per inhalació lleu de fum a causa de la seva intervenció en un primer moment amb un extintor. L’hotel Mar Senses està situat al lloc de l’antic hotel Oro Playa i s’ha inaugurat aquesta temporada.

El segon dels incendis ha afectat el forn El Molí, al carrer de l’Horta. S’ha declarat a devers les 00:30 i s’ha donat per extingit a les 2:30. No s’ha hagut de lamentar cap dany personal però la zona del forn dedicada a l’elaboració de pa ha quedat greument afectada, i tot i que les flames no han arribat a la zona de tenda, tot ha quedat mascarat pel fum. El carrer de l’Horta a l’alçada del forn ha estat tancat al transit fins avui de matí a causa de vessament de gasoil i aigua. Les primeres hipòtesis apunten a que l’incendi s’ha iniciat a causa del mal funcionament d’un motor, i és que a quan s’ha iniciat l’incendi els forners encara no havien començat la jornada laboral.

La policia local de Pollença han estat els primers en intervenir en els dos casos, mentre que per les tasques d’extinció han actuat els bombers dels parcs d’Inca i d’Alcúdia.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT