DOS FOTÒGRAFS POLLENCINS ENTRE ELS GUANYADORS DELS PREMIS CLIMENT PICORNELL

427

Dos fotògrafs pollencins, Tomeu Santandreu i Sebastià Bota estan entre els guanyadors de la quinzena edició del Memorial Climent Picornell. Tomeu Santandreu va guanyar el primer premi en la categoria Aus, mentre que Sebastià Bota va fer tercer en la categoria Endemismes de les illes Balears.

En aquesta edició, el jurat del Memorial Climent Picornell estava format per Isabel Díez, Oscar Domínguez, Javier Murcia i Ana Retamero.

El Memorial Climent Picornell de fotografia de natura està organitzat per l’Associació de Fotògrafs de Natura de les illes Balears (AFONIB) i té intenció de rebtre homenatge a un dels seus socis fundadors, el fotògraf Climent Picornell.

Exposició fins al 4 de febrer

El lliurament dels premis del XV Memorial Climent Picornell es va celebrar ahir horabaixa, divendres 14 de gener, al Centre Cultural de sa Nostra de Palma (al carrer de la Concepció va coincidir amb la inauguració de l’exposició amb les millors fotografies que s’han presentat al concurs en aquesta edició. La mostra es podrà veure fins al 4 de febrer, al Centre Cultural Sa Nostra de Palma (carrer de la Concepció, xx de Palma). L’horari de visites és de dilluns a divendres de 10’30 a 13’30 hores i de 17 a 20 hores. Els dissabtes, diumenges i festius està tancat.

PUBLICITAT
PUBLICITAT