Dones treballadores n’hi ha hagut sempre, ara toca treure’n fotografies i per retre’ls homenatge

563
Foto: Guillem Bestard, publicada a la pàgina de Facebook Fotos Antiguas de Mallorca.

Dones treballadores, n’hi ha hagut sempre. Treballant a casa, educant els fills, cuidant els majors i, per suposat, contribuint a l’economia familiar. Visibilitzar la feina de les dones és situar en el lloc que pertoca el cinquanta per cent de la població a la història, de la qual han estat silenciades. A partir d’aquesta premisa, fa unes setmanes es va reprendre un projecte aturat per la pandèmia amb la intenció de muntar una exposició de fotografies de dones pollencines fent feines, per a mostrar-les a Pollença i al Moll durant el mes de març, coincidint amb el Dia Internacional de la Dona Treballadora.

Des de l’organització d’aquesta exposició, Hilària Criado agraeix la col·laboració de totes les persones que ja li han fet arribar imatges de dones de Pollença, a l’hora que comenta que troba a faltar dones peixaterres, botigueres, brodadores, modistes…

Si teniu fotografies de les vostres mares, padrines… treballant i voleu participar en aquest projecte en homenatge a les dones, vos podeu posar en contacte amb la coordinadora, Hilària Criado, a través del telèfon 615 81 90 76.

Aquesta activitat està organitzada per l’àrea d’Igualtat de l’ajuntament de Pollença i compta amb la col·laboració de l’Associació de Veïns del Port de Pollença.

PUBLICITAT
PUBLICITAT