DIVENDRES SANT A LA PARRÒQUIA

344
Foto: Fernando Perianes.

Suspesos els actes que, tradicionalment, es realitzen a l’aire lliure i que congreguen gran quantitat de persones, ahir, Divendres Sant, no hi va haver Davallament del Calvari, sinó que l’activitat religiosa amb motiu de la mort de Jesús va consistir en un Ofici que, primer, es va dir a la Parròquia del Port i, posteriorment, a la de Pollença.

Des del passat Divendres de Dolors (26 de març), a la Parròquia de la Mare de Déu dels Àngels, es pot visitar una exposició organitzada per la Comissió de Confraries de Pollença, on es poden veure els principals elements que surten a les processons de Setmana Santa.

I és que els actes de Setmana Santa s’han reinventat per adaptar-se a la normativa sanitària i així evitar contagis de coronavirus. Avui, dissabte 3 d’abril, a les 18 hores, a la Parròquia de la Mare de Déu del Carme del Port i a les 20 hores, a la Parròquia de la Mare de Déu dels Àngels hi haurà la Vigília de Pasqua.

Demà 4 d’abril, Diumenge de Pasqua, a les 10’30 hores, al Port, es dirà l’Ofici de Pasqua i, a les 12 hores, a la Parròquia de la Mare de Déu dels Àngels, hi haurà Ofici i processó de l’Encontrada dins el mateix temple.

PUBLICITAT

Tots els actes de Setmana Santa es duen terme complint les mesures sanitàries pertinents. Així que, a més de l’ús de mascaretes, guardar distàncies de seguretat i emprar gel hidroalcòlic, l’aforament està limitat.

La Festa del Puig, que se celebra el Dilluns de Pasqua, es va anul·lar tan aviat com el Bisbat de Mallorca va prohibir els actes en espais públics, en compliment de les mesures sanitàries per fer front al coronavirus.

Perquè us faceu una idea de com va anar aquest Divendres Sant marcat pel coronavirus, aquí teniu alguns moments retratats per Fernando Perianes a la Parròquia de la Mare de Déu dels Àngels.

Foto: Fernando Perianes.
Foto: Fernando Perianes.
Foto: Fernando Perianes.
Foto: Fernando Perianes.
Foto: Fernando Perianes.
El Rector de Pollença, Mossèn Danilo de Urzeda. Foto: Fernando Perianes.
Foto: Fernando Perianes.
Foto: Fernando Perianes.
PUBLICITAT