DIVENDRES DE TEATRE DE BARRA A POLLENÇA

321
L'actriu Lina Mira forma part de l'elenc que aquest divendres participa a la nova edició de Teatre de Barra.

Aquest divendres, 27 de maig, hi haurà Teatre de Barra a La birrerria, el Jam Bar i l’Oh! Vermut. Es faran tres funcions de cada una de les peces del cartell: a les 20’30 hores, a les 21’10 hores i a les 21’50 hores de manera que tothom que vulgui pugui veure les tres peces de microteatre, tot i que també se’n pot triar una o dues, això va a gust de cadascú.

El preu de l’entrada, que valen 4 euros per espectacle, es poden comprar de manera anticipada als tres bars que divendres es convertiran en escenaris de teatre, o sigui Oh! Vermut, Jam-Bar i La Birreria. A més a més, el mateix divendres 27 de maig, a partir de les 19’30 hores, se’n posaran més a la venda. I és que, després de dos anys sense Teatre de Barra a Pollença, promet una vetlada memorable.

Al Jam Bar, es representarà Fraules i, a l’Oh! Vermut, Blues, browns & grays; dos dels quatre espectacles de Celebration, la 20 edició del Teatre de Barra que, aquest 2022, celebra el desè anivesrari.

Rodo Gener i Salvador Oliva donen vida a Blues, browns & grays. Foto: Jaume Salom.

Blues, browns & grays, que es podrà veure a l’Oh! Vermut, posa en escena la reunió matinera del Departament de Policia a l’inici de la jornada. Interpetada per Salvador Oliva i Rodo Gener, està escrita i dirigida per Salvador Oliva.

PUBLICITAT
Aina Compte i Lina Mira, dues professionals que es retiren. Rialles assegurades. Foto: Jaume Salom.

I Fraules, que es representarà al Jam-Bar, exposa la realitat de dues dones, Marga i Laura, que han arribat al final de la seva carrera professional. Interpretada per Aina Compte i Lina Mira, Fraules està escrita per Irene Niubó i dirigida per Pedro Orell.

Josep Mercadal i Laura Andújar donen vida a Lucifer, una obra sobre les sèries de televisió. Foto: Jaume Salom.

A més d’aquestes dues estrenes, a La birreria es podrà veure Lucifer; una peça de microteatre basada en el llibret homònim d’Alfons Morillas i interpretada per Josep Mercadal i Laura Andújar, i Álex Tejedor com a director. El 2020, Mercadal va rebre el premi a millor actor d’aquella edició dedicada a les sèries televisives i explicava això a la revista El iris.

PUBLICITAT