DIUMENGE MUSICAL: DEL LIED A LA MÚSICA SACRA

120

Demà, diumenge 18 d’abril, a les 12 hores, al pati de l’ajuntament de Pollença, el tenor Daniel Kirch i el pianista Francesc Blanco oferiran un «Recital de Lied».

En aquesta matinal musical amb la qual obriran el cicle Primavera Cultural Pollencina, les cançons alemanyes compostes per grans mestres com Franz Schubert, Robert Schumann i Richard Strauss es fondran amb els versos de grans poetes com Johann Wolfang von Goethe, Johann Baptist Mayrhofer, Franz von Schober, Johann Ludwig Uhland, Heinrich Heine, Karl Friedrich Henckell i Detlev von Liliencron, a més de l’universal William Shakespeare.

Abans d’aquest recital de bona música i bona poesia, la periodista Eva Cerdà introduirà l’acte amb unes paraules sobre el Romanticisme que ha titulat “Fill de la llibertat”.

El preu de les entrades, que podeu comprar aquí, és de 10 euros.

PUBLICITAT

Concert de Música Sacra

També demà, diumenge 18 d’abril, a les 19 hores, a la Parròquia de la Mare de Déu dels Àngels, hi haurà un Concert de Música Sacra a càrrec de la soprano Marcela Iguanzo, la pianista Suzanne Bradbury i la violoncel·lista Mareire Schünemann.

Les persones interessades en assistir-hi poden adquirir les entrades de manera anticipada per 15 euros, passant pel Convent de les Missioneres dels Sagrats Cors, al número 30 del carrer de Mallorca, a Pollença o telefonant al 685 366 924.

La recaptació de l’entrada es destinarà a la Fundació Cors Oberts, que duu a terme diversos projectes solidaris enfocats pal·liar la crisi econòmica i social derivada de la pandèmia de la covid-19.

Aquest concert de Música Sacra forma part dels actes amb motiu dels cent anys que compleixen les Missioneres dels Sagrats Cors a Pollença.

PUBLICITAT