UN DISSABTE INTENS I DIVERS

144

Som a les portes d’un cap de setmana amb nombrosa activitat, sobretot demà, dissabte 23 de març, que es presenta amb una agenda intensa i diversa. Tot i amb això, diumenge 24, també hi ha coses programades per fer.

Templers Federiciani

Aquest dissabte 23 de març, a les 10 hores, al Claustre de Sant Domingo, hi haurà una cerimònia de Templers Federiciani. En acabar, el Cor de Pollença oferirà un concert al quan tothom està convidat.

A les 19’30 hores, al Saló d’Actes de l’escola Monti-Sion, l’historiador Pere Salas dirà la conferència “El temple a Pollença”.

PUBLICITAT

Mes de la Dona: Gimcana juvenil per a la igualtat

També demà, dissabte 23 de març i dins el marc del Mes de la Dona, es farà la Gimcana juvenil per a la igualtat. La trobada serà a les 10’30 hores, al Col·legi Joan Mas de Pollença, des d’on s’iniciaran les distintes proves.

Passeig pels fruiters amb Cap de Fibló

Demà, dissabte 23 de març, a les 10’30 hores, al Pont Romà, començarà el passeig pels arbres fruiters que s’han sembrat gràcies a la proposta que Cap de Fibló va fer als pressupostos participatius.

Decoració de Primavera

Dissabte 23 de març, a les 11 hores, a Can Llobera, començarà un taller per decorar la Sala Infantil i vestir-la així de Primavera.

Dia Mundial de l’Aigua a l’Albufereta

Demà, dissabte 23 de març i amb motiu del Dia Mundial de l’Aigua, a l’Albufereta de Pollença, es durà a terme l’activitat “La vida dins l’aigua”. Això serà entre les 10 i les 13 hores. Aquesta és una activitat gratuïta, però les places són limitades. Per aquest motiu, s’hi estau interessats en assistir-hi, abans, cal que telefoneu al 971892250 per inscriure-us.

Tomeu Penya

Dissabte 23 de març, a les 20’30 hores, a la Sala d’Actes del Port, el cantautor de Vilafranca, Tomeu Penya, presentarà les cançons dels seu darrer disc: 50 cançons, un treball en què recull temes de la trentena de discos editats durant els darrers vint anys i una cançó inèdita: “T’estim més ara”.

El preu de l’entrada és de 16 euros si es compra de manera anticipada i de 18 euros si es compra a taquilla.

Pilar Cerdà i Miquel Fuster donen obra al Museu

Ja diumenge 24 de març, a les 12 hores, als jardins Joan March, es farà l’acte de recepció de les escultures que els artistes pollencins Pilar Cerdà i Miquel Fuster han donat al Museu de Pollença.

Teatre: Aquí i ara amb Vanesa Román i Marina Collado

Diumenge 24 de març, a les 19 hores, al Saló d’Actes del Port, la companyia S’al·lota donarà vida a Aquí i ara, un viatge emocional, un viatge real a la Xina i una història d’amor entre dues dones.

La pollencina Vanesa Román i Marina Collado-Bennàssar, dirigides per Mariona Casanovas i Olivé, plantegen preguntes que tothom s’ha fet i que mai no troben una resposta clara, perquè només es poden basar en l’experiència i en les experiències d’altres persones.

L’entrada és gratuïta.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT