DISSABTE I DIUMENGE A POLLENÇA

309

Aquest dissabte 14 i diumenge 15 de maig a Pollença, hi haurà diverses activitats culturals i socials per triar. Així, a més de la presentació de la novel·la Ràbia de Sebastià Alzamora que es va avançar ahir, avui, a les 21 hores, al Claustre de Sant Domingo, acollirà el primer dels concerts de Sons de Nit que anirà a càrrec de la clarinetista Andrea Motis.

Diumenge, 15 de maig, hi torna haver diversitat d’activitats. D’entrada i com s’ha avançat avui dematí, hi haurà el mercadet solidari de la Fundació Cors Oberts.

Per altra banda, a partir de les 10 hores, al Claustre de Sant Domingo, hi haurà la II Diada Joves Emprenedors amb una mostra de productes i serveis dels negocis de joves emprenedors pollencins, amb l’objectiu d’ajudar a donar a conèixer els seus productes i serveis a tothom.

L’horabaixa, entre les 17 i les 20’30 hores, al carrer Pere Josep Cànaves, hi haurà un Tardeo per a joves i infants, a càrrec dels infants que participaren al Taller de Dj’s que impartí Oscar Romero. Per tant, els dj’s seran Pau Magraner, Anaís Rios, Leyre Rios, Mateu Rebasa, Diego Vieux, Marc Bibiloni, Eolà Aristóteles, Jose Manuel, Josep Llobera, Eneko Latorre, Júlia Ramon i Carla Ramon.

PUBLICITAT

Finalment, aquest diumenge 15 de maig, a les 19 hores, al Club Pollença, es posarà en escena un espectacle de teatre breu que es diu Casa i que arriba a través de l`àrea d’Igualtat del Consell de Mallorca.

Casa és una eina de sensibilització envers la igualtat i la corresponsabilitat, l’objectiu de la qual és “avançar cap a una Mallorca feminista, justa i igualitària”, va dir la presidenta de Consell de Mallorca, Catalina Cladera, l’any 2020 quan es va estrenar Casa a la finca de Raixa.

Aleshores, varen convidar tots els ajuntaments de Mallorca, perquè “representin aquesta obra als seus municipis, per teixir junts la Mallorca igualitària i feminista que volem. Veim com qui més pateix quan hi ha una crisi són les dones i des de les institucions no podem fer passes enrera en igualtat”, va concloure Cladera. Ara arriba a Pollença.

Casa és una peça de microteatre de vint minuts de durada durant la qual tres dones, interpretades per Catalina Florit, Maria Bauçà i Maria Rosselló, mostren en clau d’humor i des de la diversitat de cadascuna de les cases, la necessitat d’avançar cap a la corresponsabilitat real en l’àmbit de la llar, familiar, laboral… 

Produïda per El Somni Produccions, en acabar Casa, s’obrir un col·loqui sobre corresponsabilitats.

PUBLICITAT