Dimecres comença un cicle de cinema de permacultura i agricultura regenerativa a Can Bum

78

Aquest dimecres, 12 d’octubre, a les 19’30 hores, a l’Espai Social de Can Bum comença un Cicle de cinema de permacultura i agricultura regenerativa. Durant quatre vetlades, es projectarà un film o documental relacionat amb els temes del Cicle i s’encetarà un debat amb el públic, a l’hora que establiran vincles.

La permacultura és dissenyar hàbitats que cobreixin les necessitats humanes alhora que respecten l’equilibri ecosistèmic. Regenera en lloc d’erosionar. Vincula en lloc de separar.

L’agricultura regenerativa és un conjunt d’eines concretes per aplicar a l’agricultura per tal que sigui un ofici que dóna vida i cuida el territori, en contraposició a l’agricultura convencional, que sovint enverina i destrueix l’entorn.

Des de Can Bum, consideren que és “fonamental aprendre i conèixer aquestes eines”. Per això, han organitzat aquest primer Cicle de cinema de permacultura i agricultura regenerativa a Can Bum.

PUBLICITAT

Inhabit. A permacultura Perspective

Aquest dimecres es projectarà Inhabit A Permaculture Perspective, una pel·lícula de Costa Boutsikaris, que explora els problemes ambientals als quals s’enfronta la societat avui i examina les solucions que s’estan aplicant mitjançant el procés del disseny ecològic anomenat “Permacultura”.

La permacultura és un lent de disseny que utilitza els principis que es troben als ecosistemes de la Natura per ajudar a canviar l’impacte humà de destructiu a regeneratiu.

Centrat sobretot a les regions del nord-est i del mig oest dels Estats Units, Inhabit ofereix una

mirada íntima de gent i pràctiques de la permacultura en paisatges rurals, suburbans i urbans.

Durant les properes setmanes, es projectaran títols com The permacultura Orchard, Kiss the ground i Mañana.

PUBLICITAT