DIJOUS S’INAUGURARÀ EL PONT MIQUEL LLOBERA “SOPERA”

716
Aquest pont estarà dedicat a Miquel Llobera Cerdà "Sopera" i durà una llegenda que, al costat de la data de naixement i de defenció, dirà: "Excursionista, bona persona i membre fundador de la Secció de Muntanya del Club Pollença".

Aquest dijous 6 de maig, horabaixa, està previst que s’inauguri el nou pont del Pi de Son Grua que, tal i com va demanar la Secció de Muntanya del Club Pollença, estarà dedicat a Miquel Llobera “Sopera”, una persona molt viculada a l’excursionisme.

La seva família ha manifestat que està molt contenta amb aquest gest, perquè “mon pare ho agrairia molt. Estaria molt orgullós que es reconegui la seva feina, que era la seva afició, a la natura i la muntanya”, ha expressat la seva filla, Clara Llobera.

El Consell de Mallorca ha efectuat diverses millores en el tram de la Ruta de la Pedra en Sec que passa per Pollença, entre les quals hi ha aquest pont que, a partir de dijous, serà operatiu i durà el nom d’una “bona persona”, Miquel Llobera “Sopera”.

La Secció de Muntanya va sol·licitar que el nou pont dugués el nom d’un dels fundadors del grup excursionista. Aquest dijous, quan el pont s’obrirà als caminants, es farà realitat.
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT