DIES DE TEATRE AL CLUB POLLENÇA

178

L’agenda cultural d’aquest cap de setmana comença amb la posada en escena avui, divendres 16 d’abril, a les 20 hores, al Club Pollença, el monòleg El porc de Raymond Cousse.

L’actor Pedro Orell representarà el monòleg El porc, un text que, de manera intimista i sincera, narra les darreres hores de vida d’un porc. D’aquesta manera, el text esdevé, una reflexió lúcida sobre la manera de viure però sobretot de morir de les persones. Quin sentit té la nostra vida? Quin sentit li donem? En té de sentit? D’una manera intel·ligent, l’autor va filant un text que atrapa a l’ espectador. No és un drama, tampoc una comèdia. Com diu  l’autor: “La vida només té una direcció, fixa i obligatòria: camp, porquera i escorxador!”

Basada en el text de l’any 1976  Stratégie pour deux jambons de Raymond Cousse, la versió que avui vespre es representarà al Club és a partir del guionista Rafel Vives i produïda per Chus Martín.

El preu de les entrades és de 9 euros per als socis i de 12 euros per al públic en general. Per comprar-les, podeu passar per al Club Pollença o fer-ne la reserva a través del telèfon 971 530 000. Tot i amb això cal advertir que, avui mateix, quedaven poques localitats.

PUBLICITAT

Hanna dels 3 països

Demà dissabte 17 d’abril, a les 19 hores, al Club Pollença, hi haurà una sessió de teatre familiar. La companyia Iguana Teatre posarà en escena Hanna dels 3 països.

Tres actrius representen tres dones joves de països diferents que es veuen obligades, per diferents motius, a abandonar els seus llocs d’origen. Les tres nomen el mateix amb petites variacions idiomàtiques: Anka, procedent dels Balcans, Ana del Brasil i Hannah dels països àrabs.

La història de cada una d’elles és contada i interpretada per les tres actrius i narrada escènicament a partir d’elements purament teatrals com el clown, el bufó, la màscara i el teatre d’objectes. Un format teatral obert a elements simbòlics, absent d’acritud, però sense defugir cap dels temes més controvertits sempre adaptats a la percepció infantil.

Aquesta és una activitat gratuïta, però amb aforament limitat. Així que, cal fer una reserva prèvia, per això podeu telefonar al 674 78 19 91, de dimarts a dissabte de 10 a 14 hores.

Aquí teniu un tastet de Hanna dels tres països.
PUBLICITAT