Detinguda una parella per robatoris a habitatges vacacionals

1432

La premsa autonòmica es fa ressò de la detenció d’una parella a qui s’atribueixen diversos robatoris a habitatges vacacionals del municipi de Pollença. El jutge decretà presó per a un dels dos detinguts.

Tot i que l’arrest es va produirel 25 d’abril per part de la Guàrdia Civil, la notícia ha transcendit fa poques hores. Segons apunten, es tracta d’un home i una dona, tots dos de nacionalitat espanyola.

Arran de nombroses denuncies de robatori a cases de lloguer vacacional situades en una zona molt concreta del municipi de Pollença, la Guàrdia Civil va començar a investigar el cas.

Quan estaven segurs que no hi havia ningú a la casa, els presumptes lladres entraven per una finestra i sostreien aparells electrònics, joies i targes bancàries.

PUBLICITAT

Després de les investigacions, els guàrdies van posar en marxa un operatiu de vigilància amb la qual cosa va ser possible atrapar els presumptes lladres quan es disposaven a efectuar un robatori. Posteriorment, en registrar el domicili dels detinguts, els agents van recuperar nombrosos efectes sostrets que han estat retornats als seus propietaris.

PUBLICITAT