DETENEN UN POLICIA LOCAL DE POLLENÇA PER PRESSUMPTA AGRESSIÓ

5935

Ahir horabaixa la Guàrdia Civil va procedir a la detenció d’un agent de la Policia Local de Pollença arran d’una denúncia d’un particular presentada contra aquesa agent per uns fets ocorreguts el 19 de juliol al polígon industrial de Pollença. Segons la denúncia per la qual el varen detenir i conduir al jutjat, està relacionat amb un presumpte cas de violència. Segons els carrecs que li imputen el policia va pegar una cosa a un detingut. En aquests moments, l’agent està en llibertat, però el procés judicial segueix el seu curs.

El batle de Pollença, Bartomeu Cifre Ochogavia, ha apuntat que, tan aviat com han tengut coneixement d’aquet fet, ha obert un expedient informatiu per aclarir els fets i ha demanat a la conselleria d’Interior del Govern de les illes Balears que anomeni un jutge instructor. A més a més, cautelarment, han retirat l’arma a l’agent i l’han suspès d’activitat, a l’espera que es resolgui judicialment el fet.

Es dona la circumstància que aquest mateix agent protagonitzà un vídeo la setmana passada, en què se’l veu enfrontant-se amb un grup de joves al Port de Pollença. En aquest sentit, la delegada de la Policia Local, Maria Petra Buades, ha apuntat que li obriran un expedient sancionador per l’actitud mostrada al vídeo.

Des de fa alguns dies, aquesta escena circula a través de les xarxes socials i, fins i tot, determinats mitjans de comunicació digitals nacionals s’han fet ressò.

PUBLICITAT

Durant tot l’estiu, els veïns del Moll s’han queixat reiteradament per les molèsties ocasionades per grups de joves que fan botellot al carrer, sense respectar cap tipus de mesura sanitària.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT