Detenen un home com a presumpte autor d’un robatori de 22.000 euros en un restaurant del Moll

2011

La premsa autonòmica es fa ressò de la detenció d’un home acusat de ser el presumpte autor d’un robatori en força en un restaurant del Port de Pollença, on havia treballat.

Segons expliquen diversos rotatius, l’home va ser acomiadat després d’haver estat sorprès furtant petites quantitats de doblers. Una vegada acomiadat, però, el restaurant va ser objecte d’un robatori més important: 22.000 euros.

L’home va forçar la porta d’accés, va entrar a l’oficina on hi havia la caixa forta i la va agafar per després obrir-la i agafar els doblers que hi havia a l’interior.

Aquest fet va ser determinant a l’hora de la detenció, ja que l’antic empleat sabia que el lloc exacte on es trobava la caixa forta dins l’oficina del restaurant i també, que hi havia doblers en metàl·lic. Segons apunten, l’home va agafar la caixa forta i posteriorment, va obrir-la.

PUBLICITAT

A partir d’aquesta pista i de la pertinent denúncia per part del propietari del restaurant, agents de la Guàrdia Civil iniciaren la investigació que, el 18 de juny, finalment, va permetre procedir a la detenció del presumpte lladre. De fet, feia dies que estava identificat, només faltava localitzar-lo.

Els agents també pogueren recuperar part dels doblers sostrets.

PUBLICITAT