DETENEN EL PRESUMPTE AUTOR DE 13 ROBATORIS EN HABITATGES VACACIONALS DE POLLENÇA

1514

La Guàrdia Civil ha procedit a la detenció del presumpte autor de 13 robatoris en habitatges vacacionals de Pollença.

Al Diario de Mallorca d’avui, es fan ressò que es tracta d’un jove de 27 anys, amb antecedents, que, segons la investigació de la Guàrdia Civil, pot estar al darrera de 13 robatoris perpetrats en habitatges vocacionals del municipi de Pollença.

Arran de l’allau de denúncies per robatori de les darreres setmanes, la Guàrdia Civil inicià una investigació. Totes aquestes denúncies presentaven característiques semblants.

Els especialistes de Delictes contra el Patrimoni de la Policia Judicial de l’institut armats de la Guàrdia Civil començaren a aclarir la situació. La darrera incògnita per esbrinar va ser si al darrera hi havia una banda o una persona tota sola?

PUBLICITAT

En la immensa majoria dels casos, els denunciants apuntaven que els robatoris s’havien produït quan no hi havia ningú a l’habitatge. Quan tornaven, veien que algú havia forçat una porta o una finestra per accedir a l’interior, d’on havien robat joies i objecte de valor, sobretot.

Després de diverses entrevistes, els investigadors de la Guàrdia Civil varen poder concloure que el presumpte lladra era un conegut delinqüent que comptava amb antecedents i fou detingut.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT