DESPRÉS DE TANTES NO FESTES, ARRIBA LA RUA VIRTUAL 2021

281

Des que es va declarar la pandèmia del coronavirus, festes, celebracions i altres actes de caire popular s’han anat suspenent per evitar contagis de SARS-CoV-2 o s’han celebrat de manera descafeinada. El passat 28 de gener, a través de les xarxes socials, es va presentar el grup Riuràs Pollença amb l’objectiu de “dibuixar una rialla” ara que tanta falta fa.

Ben aviat, a més d’aquest difícil objectiu, apuntaren la intenció de celebrar una Rua Virtual. Per això, des de Riuràs Pollença, engresquen a tothom a disfressar-se i fer-se fotos i vídeos. Es pot participar individualment, amb la família o amb els amics. En cas dels no convivents, s’han d’enregistrar cadascú amb el seu grup i després juntar els vídeos o bé enregistrar la vídeotrucada.

Aquest material serà editat per Riuràs Pollença que donen fins al dia 10 de febrer per enviar les fotos i els vídeos al 607 198 628. L’únic que es demana des de Riuràs Pollença és que tant les fotos com els vídeos s’enregistrin de manera horitzontal.

Riuràs Pollença expressen que la Rua Virtual és “una manera de poder tornar a fer coses amb familiars i amics després d’estar tant de temps sense poder veure’ns”.

PUBLICITAT

Finalment, el dissabte 13 de febrer, a partir de les 19 hores, a través de la pàgina de Facebook de Riuràs, es farà “la primera Rua Virtual de Pollença” i especifiquen que “tendrem, fins i tot, comentaristes. No ens privam de res!”

Qui són Riuràs Pollença?

Riuràs Pollença és un grup anònim de pollencins de diferents edats que, dins les possibilitats actuals i amb les mesures de seguretat pertinents, no es volen perdre més coses per mor de la covid-19.

Senyalen que els agraden “les festes, la cultura, la tradició i l’evolució” i que, lluny de formar part de qualsevol grup prèviament establert, “feim feina pel poble”.

A través del codi qr, podeu accedir a les bases per participar a la Rua Virtual 2021.
Aquesta és la informació bàsica de la Rua Virtual 2021, un acte que compta amb la col·laboració de l’ajuntament de Pollença.

PUBLICITAT