DESESTIMAT EL CONTENCIÓS CONTRA EL PAC A CAN CONILL I CONDEMNA A PAGAR LES COSTES

452

Els Jutjats desestimen el contenciós que l’any 2018 varen presentar els partits aleshores a l’oposició (Tots per Pollença, Partit Popular (PP) i regidor no adscrit) en contra del PAC de can Conill i els condemnen a pagar les costes. A través d’un comunicat de premsa, Junts Avançam apunta que “La dreta pollencina (Tots x Pollença i PP i un regidor no adscrit) al 2018 va interposar un recurs contenciós administratiu en contra de l’acceptació per part del Govern, del solar de  can Conill per poder hi fer el nou PAC. Aquest solar, a finals del 2017, havia estat cedit per l’anterior Ajuntament a la Conselleria de Salut del Govern”.

De fet, per a Junts Avançam, tot plegat “Ha estat una estratègia d’enredar tot el que va poder (mocions, contenciosos, acords, propostes de suspensió….) per tal que el PAC no es fes el més aviat possible”. No debades, “la justícia els ha dit que no tenen raó, desestimant el contenciós i a la vegada els condemna a pagar les costes del judici”.

Junts Avançam recorda que “Ja fa uns anys el mateix jutjat havia  desestimar per dues vegades la pretensió de suspendre l’acord impugnat. Malauradament tot el temps que s’ha perdut, i que ha endarrerit l’aprovació del projecte, la licitació  de les obres, ha anat en detriment del municipi de Pollença i dels seus habitants”.

Per tant, “Des de Junts Avançam valoram de forma satisfactòria la sentència i es demostra que la feina que realitzàrem al mandat anterior, va ser totalment correcte, i deixa en evidència el baix nivell polític de l’actual batle, Tomeu Cifre Ochogavia, i del tinent de batle, David Alonso, mirant més els interessos de partit que els vertaders interessos del municipi, de tenir un PAC el més aviat possible”.

PUBLICITAT

“Ara ja sabem quins són els vertaders responsables de l’endarreriment de l’inici de les obres del nou PAC de Pollença”.

PUBLICITAT