DEPASSAT EL CONCERT CARA B DELS SONS DE NIT

121

El concert Cara B dels Sons de Nit, programat per demà divendres 9 de setembre, al Claustre de Sant Domingo, s’ha ajornat “per desafortunades circumstàncies imprevistes que han derivat en la impossibilitat logística de poder reunir els tres músics a la data anunciada”, apunta l’ajuntament de Pollença a través de la seva pàgina de Facebook.

Així que aquelles persones que tenguin entrades comprades per al concert de Joan Valent, Joan Martorell i Tolo Prats, recuperaran l’import durant els propers dies. En aquest sentit, des de Ticket Ib apunten que, en cas de cancel·lació d’un concert: “Una vegada confirmem que l’esdeveniment s’ha cancel·lat, et retornarem l’import de les entrades a la mateixa targeta amb la qual les vas comprar. La devolució pot trigar diversos dies. Si us plau, escriu-nos només si han passat més de 10 dies des de l’anunci de la cancel·lació”.

Per la seva banda, des de l’Ajuntament, anuncien que cerquen una “data més convenient per reprogramar el concert que ara ens veiem obligats a posposar”.

PUBLICITAT
PUBLICITAT