DENTISTES SOBRE RODES PREPARA UNA SUBHASTA D’ART SOLIDÀRIA PER CONSTRUIR UNA CASA DE SALUT AL SENEGAL

210

La Fundació Dentistes Sobre Rodes prepara una subhasta d’art solidària amb la intenció de recaptar fons per construir una Casa de Salut a Missirah (Senegal), que comptarà amb una consulta mèdica, quiròfan, taller d’òptica, sala per a formació, dutxes, etc.

Per això, ara mateix cerquen la col·laboració d’artistes solidaris que vulguin participar donant una o diverses obres. En aquest sentit, des de Dentistas Sobre Ruedas apunten que *vosaltres poseu el preu de sortida, nosaltres organitzem l’exposició de les obres rebudes al Claustre de Santo Domingo a Pollença”.

L’exposició solidària s’inaugurarà el divendres 12 d’agost i es podrà visitar fins al dia de la subhasta, el diumenge 21 d’agost, al mateix Claustre. En aquest sentit, Dentistas Sobre Ruedas destaca que “l’exposició coincideix amb alguns concerts del Festival Internacional de Música de Pollença, per la qual cosa les obres tindran força visibilitat”.

Els artistes interessats en donar una o diverses obres, podeu emplenar aquest formulari que podeu compartir amb altres companys interessats en col·laborar en aquesta iniciativa que s’impulsa en el marc del Projecte Adama al Senegal, on Dentistas Sobre Ruedas ja compta amb una Clínica Dental i un laboratori de pròtesis dental, juntament amb instal·lacions de cuina, sala d’espera i banys.

PUBLICITAT
PUBLICITAT