DENTISTAS SOBRE RUEDAS PRESENTA LA CAMPANYA “AYUDALE A SONREIR” AMADRINADA PER LLUM BARRERA

405

La primera edició de la campanya solidària “ayudale a sonreir” consisteix a oferir un raspall dental de bambú a canvi d’un donatiu de 3,50 euros i compta amb l’amadrinament de l’actriu, presentadora i humorista Llum Barrera, que dona suport al projecte prestant-ne a més la imatge.

Tots els beneficis derivats d’aquesta iniciativa es destinaran als tres grans projectes que actualment té en marxa la Fundació Dentistes Sobre Rodes: la Clínica Dental Solidària Coloma Vidal (Mallorca), el Projecte Adama de cooperació al desenvolupament i promoció de la salut (Senegal) i el programa de sensibilització Somriures sobre Rodes (Mallorca i Senegal).

Per una banda la Clínica Dental Solidària Coloma Vidal pretén expandir cap a tot l’arxipèlag l’activitat i reduir la llista d’espera de cinc mesos de la Clínica Dental Solidària de Palma, operativa des de finals de 2014, que ja atén l’any més de mil pacients amb risc d’exclusió social des de tots els racons de l’illa.

D’altra banda, s’han de completar les instal·lacions de l’Acadèmia Dental-Casa de Salut DSR a Missirah, Senegal amb la construcció d’un centre de cures que inclourà un petit quiròfan.

PUBLICITAT

Pel que fa al programa sensibilització,consisteix en fomentar l’educació sanitària a més segments de la població, especialment la infantil, tant a Mallorca com al Senegal, per prevenir futures patologies en matèria de salut en general i bucodental en particular, així com continuar motivant valors de compromís i solidaritat.

Els raspalls es podran adquirir als dos centres que El Corte Inglés posseeix a Palma (Avingudes i Jaume III) ia partir de la setmana que ve, també en línia, a la plataforma especialitzada en productes de salut i bellesa, Perfume’s Club.

La presentació de la campanya ha comptat amb l’assistència d’Alfonso Jaume Campomar, president de la Fundació Dentistas Sobre Ruedas; Ignacio García-Moris García, president del Col·legi Oficial de Dentistes de Balears; Llum Barrera, actriu, humorista, presentadora i padrina de la campanya; Antonio Sánchez-Grao, director de relacions externes d’El Corte Inglés a Balears; Clara Torres i Paula Ramis d’Ayreflor representants de Perfume’s Club; juntament amb Lucia Martín, directora de la Fundació Sa Nostra.

PUBLICITAT