DENTISTAS SOBRE RUEDAS ACONSEGUEIXEN 15.500 EUROS GRACIES A L’ART I LA SOLIDARIAT

349
Domingo Sebastian va exercir de mestre de cerimònies. Foto: Fernando Perianes

El diumenge 21 d’agost va tenir lloc un esdeveniment al claustre del Convent de Sant Domingo que servirà per millorar la vida dels habitants de Missira, un poble de Senegal. L’ONG nascuda a Pollença, Dentistes Sobre Rodes va organitzar una subhasta d’art amb l’objectiu de recaptar diners per completar la segona fase de construcció d’un centre de Salut.

Fins a 77 artistes van donar les seves obres per ser subhastades i es van vendre gairebé totes recaptant un total de 15.500, un èxit. El preu de les obres oscil·là entre els 1000 i els 10 euros i hi va haver obra de tota casta, tant d’artistes consagrats, com artesans, com aficionats; des de pintura a fotografia, escultura o artesania.

A l’inici de la subhasta, el fundador de DSR Alfons Jaume va recordar que l’ONG va començar precisament gràcies a una subhasta d’art que va tenir lloc al Club Nàutic l’any 2005.

L’any 2016, les autoritats locals de Missirah van donar a DSR un terreny on l’ONG vaig aconseguir inaugurar dos anys després l’Acadèmia Dental DSR-Casa de Salut. Ara aquest centre s’està ampliant en una segona fase on hi haurà consultes mèdiques, òptics i llits per als voluntaris. Supervisant les obres hi ha un equip d’arquitectes que gràcies al recaptat el passat diumenge podran seguir amb les obres de construcció del centre.

PUBLICITAT
El claustre durant la subhasta
PUBLICITAT