DEMÀ OBREN AL TRÀNSIT EL PRIMER TRAM DE LA PRIMERA LÍNIA

522

El regidor d’Urbanisme, Bartomeu Cifre, ha informat que demà, dimecres 21 de març, s’obrirà al transit el primer tram del passeig de la primera línia del Port de Pollença, o sigui des de la plaça Enginyer Roca fins a l’avinguda París. Aquest tram s’obrirà al trànsit rodat entre les 7 del matí i les 18 hores, mentre que la resta del dia serà peatonal. Coincideix, a més a més, en la zona empedrada.

Durant aquests mesos, s’ha adoquinat la calçada des de la rotonda de l’Enginyer Roca fins a l’avinguda París. A més a més, s’ha elevat el carril bici a l’alçada de les voravies i també s’ha elevat tots els passos de vianants per salvar totes les barreres arquitectòniques. A més a més, s’ha construït un mur de marès per separar la voravia de la platja, amb bancs que miren al mar.

En aquests moments, falta asfaltar el passeig Londres des de l’avinguda París fins a la rotonda de Llenaira, cosa que s’ha endarrerit una mica per mor de la quantitat d’asfalt que s’ha hagut de retirar.

Finalitzades les obres de construcció, es procedirà a instal·lar el mobiliari urbà, i també a acabar les zones enjardinades.

PUBLICITAT

Tot plegat ha suposat una inversió de dos milions d’euros, una quantitat a la qual s’han de sumar als 800.000 euros que s’invertiren en una fase anterior d’obres en aquesta mateixa primera línia del Port de Pollença.

Les obres s’iniciaren durant el mes de novembre del passat 2017. I previsiblement, abans de Setmana Santa, tot el Passeig de la primera línia del Port de Pollença serà operatiu.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT