DEMÀ COMENÇA EL FESTIVAL MOZART21

135

Demà, dissabte 4 de setembre, comença el Festival Mozart21, una nova iniciativa dels músics Bernat Quetglas i Magí Garcias per donar a conèixer no només la música de Wolfang Amadeus Mozart, sinó també altres dimensions del mestre del classicisme.

El primer concert del Festival Mozart21 està dedicat a la música simfònica de Mozart i anirà a càrrec de l’Orquestra de Cambra de Mallorca amb Iván Martín com a pianista solista i Bernat Quetglas a la direcció. El repertori escollit inclou l’Obertura de les Bodes de Fígaro, el Concert per a piano número 23 i la Simfonia número 35 “Haffer”.

Com tots els concerts del Festival Mozart, serà a les 20 hores, al Claustre de Sant Domingo. En cas de pluja, el concert es farà a l’església de Monti-Sion. De fet, els dissabtes 11, 18 i 25 de setembre, a les 20 hores, al mateix Claustre o a Monti-Sion si plou, hi tornarà haver concerts del Festival Mozart21. La música de piano amb Andreu Riera i Magí Garcies; la música per a quartets de corda amb el reconegut Quartet Casals i l’òpera amb la posada en escena de Don Giovanni amb el baríton Simón Orfila i la soprano pollencina Marta Bauzà entre l’elenc d’artistes, ocuparan aquestes nits de setembre a Pollença.

El Festival Mozart21 pren el relleu del Festival BTHVN que Garcias i Quetglas dedicaran a Ludving van Beethoven l’any passat. La bona acollida d’aquell cicle de concerts i activitats per donar a conèixer Beethoven, té continuïtat aquest 2021 amb un cicle similar, però dedicat a reividincar l’obra i la persona Mozart.

PUBLICITAT

Podeu comprar les entrades a través de ticket.ib

PUBLICITAT