Demà comença el Cine Club amb la projecció d’El acusado

72

Demà, dijous 13 d’octubre, a les 20’30 hores, al Club Pollença, comença la temporada de cinema amb la projecció d’El acusado del francès Yvan Attal; un intens drama judicial sobre abusos sexuals.

Interpretat per Ben Attal, Suzanne Jouannet, Charlotte Gainsbourg, Pierre Arditi i Mathieu Kassovitz. L’argument d’El acusado gira entorn als Farel, una parella poderosa: Jean és un destacat expert francès i la seva dona Claire una assagista coneguda pel seu feminisme radical. Junts tenen un fill exemplar, Alexandre, que estudia en una prestigiosa universitat nord-americana. Durant una breu visita a París, l’Alexandre coneix la Mila, la filla de la nova parella de la seva mare, i la convida a una festa. L’endemà, Mila presenta una denúncia contra Alexandre per violació, que destrueix l’harmonia familiar i engega una inextricable màquina judicial mediàtica que confronta versions oposades.

El preu de l’entrada que és de 4 euros per als socis i de 6 euros per als que no ho són.

Després d’El acusado, la cartellera del Cine Club continuarà amb títols com Todo el mundo odia a Johan del noruec Hallvar Witzø (20 d’octubre) o Fuego de la francesa Claire Denis (27 d’octubre).

PUBLICITAT

El fil Ali & Ava, que, per raons d’agenda, no es va poder projectar el passat dijous 6 d’octubre, es projectarà durant el mes de novembre.

PUBLICITAT