Demà, a la pollencina Sala61, recital del Duet Martos & Nedéltcheva

515
Paula Martos al violoncel i Dina Nedeltcheva al piano debuten demà a Sala61 de Pollença.

Demà, dissabte 10 de juny, a les 19’30 hores, a la recentment inaugurada Sala61 (al carrer Sant Jordi, 61 de Pollença), el Duet Martos & Nedéltcheva, format per la cel·lista Paula Martos i la pianista Dina Nedéltcheva oferiran un recital obert a tothom.

Durant el concert que durarà aproximadament una hora, Martos & Nedéltcheva interpretaran un “meravellós repertori” amb temes com la Sonata nº2 op.5 per a violoncel i piano de L.V. Beethoven, la Serenata de G. Cassadó, les Fantasiestücke de R. Schumann i unes Miniatures Búlgares de D. Nenov i P. Vladigerov

El preu de les entrades és de 22 euros, la qual cosa a més de gaudir del concert, inclou també d’una copa de vi o de cava a partir de les 19 hores. Qui no vulgui aquestes copes, el preu de l’entrada al concert és de 12 euros. Per als menors de 12 anys, l’entrada és gratuïta. Podeu comprar les entrades a www.sala61.com

Paula Martos Isidoro

Paula Martos Isidoro estudià el Grau Superior en l’especialitat de violoncel en el Real Conservatori Superior de Música de Madrid.

PUBLICITAT

Al 2015, continuà amb els seus estudis a l’estranger, concretament cursà un “Performance Master” en el Maastricht Conservatorium (Països Baixos). Entre 2017 i 2019 va estudiar un màster en “Orchestra Performance” a l’Academy of Music and Drama de Göteborg (Suècia) i el 2021 finalitzà un Màster en Investigació́ Musical per la Universitat Internacional de València.

Des de l’any 2011, Paula ha estat membre activa i membre en borsa en orquestres nacionals i internacionals com la JOGV (Jove Orquestra de la Comunitat Valenciana), la JONC (Jove Orquestra Nacional de Catalunya), JONDE (Jove Orquestra Nacional d’Espannya), NJO (National Youth Orchestra of the Netherlands) o la prestigiosa GMJO (Gustav Mahler Jugendorchester)

A més a més, Paula ha estat academista en la Zuidnederlands Philarmonie (Paisos Baixos) i de l’Orquestra Simfònica de les Illes Balears.

Toca amb un violoncel francès del luthier T. Lamy de l’any 1880 i el l’actualitat, compagina la seva tasca com a instrumentista amb orquestres i grups de cambra amb la docència.

Dina Nedéltcheva

Dina Nedéltcheva estudià el Grau Superior de piano al Conservatori Superior de Música de Badajoz amb el professor Ángel Sanzo, juntament amb Ireneusz Jagla i  Mariana Gurkova.

Va cursar estudis de postgrau a la Universitat Mozarteum (Salzburg) amb els professor Peter Lang i Pavel Gililov.

Nedéltcheva ha guanyat  nombrosos concursos de piano nacionals i internacionals com el Concurs Marisa Montiel (Linares), Rotaract Club (Palma de Mallorca), Concurs “Eugenia Verdet” (Catalunya, 2on premi en el Concurs Permanent de Joventuts Musicals de Espanya, Concurso “Mozart” de Salzburg, etc.

Dina  ha estat convidada per la JONDE a participar en varis encontres de música de cambra i ha col·laborat amb l’Orquestra Simfònica de les Illes Balears, l’Orquestra de Extremadura així com l’Orquestra Nacional d’Espanya.

A més de la seva tasca com a intèrpret, desenvolupa una gran tasca pedagògica. A l’any 2012, fundà la seva pròpia escola de música, Musicalen, de la qual és la directora i professora de piano. A més, també és funcionaria de carrera, cosa que des de 2014 ha desenvolupat la seva tasca com a professora al Real Conservatori Superior de Música de Madrid. 

Sala61

Després d’una reforma integral de l’edifici que un temps va ser l’antiga fàbrica de conserves Cot de Pollença, comença a funcionar la Sala61, un espai obert per a la celebració de diversos esdeveniments.

Pel que fa a la Sala61 com a espai cultural, el recital del Duet Martos & Nedéltcheva forma part dels esdeveniments imperdibles, a través dels quals el públic podrà assistir a les actuacions d’artistes emergents i consolidats.

PUBLICITAT