DEL 19 AL 23 DE JULIOL, TROBADA DE PERCUSSIÓ A POLLENÇA

246

Des del 19 fins al 23 de juliol, Pollença acollirà la IV Trobada de Percussió, quatre dies que s’omplen amb “la diversitat sonora i les posibilitats tècniques i musicals” d’aquesta especialitat.

D’una banda, la Trobada de Percussió és un lloc on aprendre de la mà de professors com Philippe Spiesser, Simone Beneventi, Matteo Savio, Victor Segura, Esteban Morales, Aitor Sáez de Jáuregui, Joao Pedro Lourenço, Carlota Cáceres, Josep Devesa, Noè Rodrigo i Armando Lorente.

Per això, qui vulgui participar com a percussionista amb els professors de percussió de les Illes Balears i a les MasterClasses amb els professors internacionals, encara pot formalitzar la inscripció. Per això, cal seguir aquest enllaç: https://bit.ly/2TUSsEP

Els preus d’aquestes sessions de la Trobada de Percussió són de 60 euros en la modalitat actiu i 30 euros en la modalitat oient. A més a més, tant en un cas com en l’altre, s’inlcou una camiseta de la Trobada.

PUBLICITAT

Aquest divendres 16 de juliol, a les 18 hores, al pati de l’Ajuntament, hi haurà un concert de presentació durant el qual Cristina Llabrés, Josep Devesa, Angela Puig i Maria Mir de l’Ensemble Percussió Trobada interpretaran el conte musicat El minu i la cadira de Maria Vives.

Programa

El programa de la IV Trobada de Percussió de Pollença és aquest:

DILLUNS 19 DE JULIOL
10:00h Ensemble Resident
12:00h MasterClass Percussió Orquestral. Victor Segura
17:00h Concurs de Marimba (GP)

DIMARTS 20 DE JULIOL
10:00h Ensemble Resident
12:00h MasterClass Construcció de baquetes. Esteban Morales
16:00h Presentació Philippe Spiesser
16:00h II Concurs Internacional de Marimba. Semifinal
20:00h Concert Percussió. Joao Lourrenço

DIMECRES 21 DE JULIOL
10:00h Ensemble Resident
12:00h MasterClass Tribadabum! ZAUM_percussion
17:00h II Concurs Internacional de Marimba. Final
20:00h Concert Percussió. Simone Beneventi & Matteo Savio

DIJOUS 22 DE JULIOL
10:00h Ensemble Resident
12:00h MasterClass Tribadabum! ZAUM_percussion
20:00h Concert Percussió. ZAUM_percussion

DIVENDRES 23 DE JULIOL
10:00h Ensemble Resident
12:00h MasterClass Percussió Ibèrica. Aitor Sáez de Jáuregui
20:00h Concert Cloenda

Concurs Internacional de Marimba

Més enllà de l’aprenentage o de l’aproximació a la percussió, al Trobada també planteja les diferents sortides professionals que pot exigir aquesta especialitat: el món contemporani i la música de nova creació.

L’any apssat, Factoria del Ritme, va inaugurar el Concurs Internacional de Marimba que, aquest 2021, vol donar continuïtat per impulsar la trajectòria dels joves percussionistes.

Amb aquest objectiu, els dies 20 i 21 de juliol, els percussionistes nascuts després de l’1 de juny de 1995, podran participar en aquest Concurs.

Aquí teniu les Bases d’aquest II Concurs Internacional de Marimba i aquí el formulari d’inscripció.

PUBLICITAT