DEIXEN CADUCAR L’EXPEDIENT PER L’APARCAMENT DE FORMENTOR

291

La coalició Junts Avançam denuncia que ha caducta l’expedient per revocar la llicència d’activitats a l’aparcament de Formentor, a l’hora que afirma que “tot allò relacionat amb Formentor és escandalós”.

“El darrer escàndol és la caducitat de l’expedient de l’aparcament”, afirmen des de Junts Avançam a l’hora que recorden que “d’entrada, l’expedient per derogar la llicència d’activitats de l’aparcament, es va obrir per la pressió de l’oposicio”. 

Per altra banda, Junts Avançant comenta que és la segona vegada que deixen caducar l’expedient, amb la qual cosa “ja són dos, per ara, els estius que la propietat de l’Hotel fa negoci damunt un aparcament públic”. En aquest sentit, per a Junts Avançam, “l’aparcament hauria de ser gestionat per l’Ajuntament” des de “l’endemà de ser public, a mitjan de juny del 2021”.

Per tant, “dos milions d’euros recaptats per l’empresa propietària de l’Hotel aquestes dues temporades per l’explotacio de l’aparcament públic de Formentor sense cap concessió”, conclouen des de Junts Avançam.

PUBLICITAT
PUBLICITAT