DE L’INSTITUT A LA XARXA DE SUPORT MUTU, MASCARETES SOLIDÀRIES

157

A partir d’avui capvespre, els alumnes de segon d’Educació Secundària Obligatòria (ESO) de l’Institut Guillem Cifre de Colonya posen a la venda unes mascaretes solidàries que han dissenyat ells mateixos. Aquestes mascaretes formen part del projecte solidari “El virus no és solidari, nosaltres sí” al qual s’han dedicat durant aquest darrer trimestre de curs.
Les mascaretes solidàries estaran a la venda a Llobera Llar i Deciració, a Pollença, i a Tartas al Alba, al Moll. El preu de cada mascareta és de 5 euros i els beneficis aniran destinats a la Xarxa de suport mutu de Pollença.

Mou-te per les xarxes

Relacionat amb aquest projecte solidari, els alumnes de primer i segon d’ESO de l’Insitut Guillem Cifre de Colonya de Pollença tenen en marxa un altre el projecte: “Mou-te per les xarxes”, l’objectiu de les quals també és recaptar doblers per a la Xarxa de Suport Mutu.

Des del 31 de maig fins al 18 de juny, com molt bé explicaren els alumnes de l’Institut pollencí, es duu a terme una Cursa Virtual que, com amb la venda mascaretes, vole contribuir amb la feina de la Xarxa de Suport Mutu de Pollença, una entitat dedicada a donar una mà a qui ho necessita.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT