DE FORMENTOR A LA CREUETA EN 2 MINUTS I 5 SEGONS

401
Silver Car S3 pilotat per Miquel Àngel Campins. Foto: Ferbis

El dissabte 23 va tenir lloc la primera pujada a Formentor. La jornada va començar amb retard pel fet que s’hagueren de llevar branques i pedres que havien caigut al paviment a causa de la ventada del dia anterior. Tot i això, la restà de la jornada es va poder desenvolupar amb total normalitat, destacant l’organització, el veloç pilotatge i el bon ambient. L’esdeveniment es va desenvolupar baix unes estrictes mesures de seguretat sanitàries que obligaren a fer la prova sense públic presencial. Malgrat tot, els afeccionats de les illes varen poder seguir en directe totes les pujades en streaming a la web Balearslive. A la carrera hi participaren 36 vehicles, en diferents modalitats, que realitzaren 3 mànegues, a més de les pujades dels entrenaments.

El cotxe més ràpid en realitzar la pujada a la creueta i per tant guanyador de la prova puntuable del Campionat de Muntanya de les Balears, va ser el Silver Car S3 pilotat per Miquel Àngel Campins, de l’Escuderia Mallorca, que va fer un temps de 4 minuts i 10 segons, sumant les dues millors mànegues. El segon classificat va ser Pedro Crespí que pilotava el Silver Car S2, seguit de Pedro Mayol als comandaments d’un Norma M20F.

Recollida de premis del primer classificat Miquel Àngel Campins. A la dreta, el batle de Pollença, Bartomeu Cifre. Foto: Ferbis

En la categoria de tram cronometrat els guanyadors foren Nadal Galiana (pilot) i Lorenzo Ferragut (copilot) que marcaren un millor crono de 4 minuts i 40 segons (sumant les dues millors mànegues) amb un Ford Scort CO. Els segons classificats varen ser Toni Pizà i Teresa Pizà, pilotant un Mitsubishi Car. I els tercers més ràpids varen ser José Martorell i Tomeu Fluxà amb un Citroen Saxo V.

Ford Scort CO pilotat per Nadal Galiana i amb Lorenzo Ferragut de copilot. Guanyador del tram cronometrat. Foto: Ferbis

Pel que fa a la regularitat, s’imposà el BMW 2002 TI pilotat per Joan Barceló, amb Joan Verger de copilot.

PUBLICITAT
PUBLICITAT